torstai 18. elokuuta 2016

Väriä ja laatua pienelle koululaiselle + tulosta lukujärjestys!

Keskiviikkona 17.8.2016 Nora:

Syksy on saapunut ja sehän tietää jännittäviä aikoja pienille tarhalaisille, eskarilaisille ja koululaisille (miksei äitille ja isillekkin). Arki alkaa taas rullaamaan ja pitkiä vaatteita esiin kaivellessa melko moni on varmasti huomannut mystisesti lyhentyneet pultut ja hihat. Teinkin muutaman inspiraatio kollaasin Sampsukan värikkäistä lastenvaatteista. Jokaisessa on housuna Sampsukan suositut yksiväriset velour-housut jotka eivät käyttöä kavahda vaan pysyvät edustavina jopa villimmällä käyttäjällä, niihin sopiva pitkähihainen paita tai raglanhihainen paita sekä ruttupipo. Ruttupipoista onkin nyt tarjous käynnissä, kolme kappaletta pipoja hintaan 39e. Tästä linkistä pääset lasten pipo-tarjoukseen  ja tästä aikuisten, normaali hinta pipoilla on 14,60 kpl.

Älä unohda tulostaa kirjoituksen lopusta ihanaa Sampsukan omaa lukujärjestystä! Koululaisten tuntien lisäksi siihen voi merkitä vaikkapa lasten harrastuksia ja muita menoja.

Tähän turkoosiin settiin valitsin pipoksi yhden minun omista suosikeista, veikeän Seepranorsun. Paitana pitkähihainen viidakoneläimet sekä yksiväriset turkoosit velour-housut. Muistathan että voit valita housujen lahkeisiin joko resorit tai kuminauhan oman mieltymyksen mukaan.

kotimainen lastenvaate


Tämä setti taas on pienelle neidille ajateltu. Pinkit velour-housut, pitkähihainen Metsänkukat paita ja Pinkki-turkoosi palloinen pipo.

kotimainen lastenvaate


Tämä on hieman hillitympi asu kokonaisuus. Mustat velour-housut, raglanhihainen raita-paita ja musta-valkoinen tähtipipo.

kotimainen lastenvaate
Voi mä niin tykkään tästä Tytti-kankaasta josta tämä pitkähihainen paita on ommeltu, Tyttiä on muissakin väreissä, jotenkin niin symppis. Vihreän Tytti-paidan seurana on keltaiset velour-housut ja vihreä Satumetsä pipo.

kotimainen lastenvaate


Sitten vielä lupaamani lukujärjestys, olkaa hyvä! Tulostus onnistuu (puolikkaana A4:sena) kun lukujärjestystä klikkaa hiiren oikealla ja valitsee näytä kuva ja sitten tulosta.


Tässä vielä linkki suoraan Sampsukan monipuoliseen lastenvaate valikoimaan. Toivottavasti sait syksyistä inspiraatiota :)